BatteryLabs

BatteryLabs bouwt hoogwaardige acculaders voor een range aan accu's. BatteryLabs bouwt acculaders voor elektrische scooters, scootmobielen, maar ook voor auto's, motoren en boten. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert geavanceerde lithium accu systemen en randapparatuur. Zij zijn specialist op het gebied van accu-systemen die extreem moeten kunnen presteren. BatteryLabs heeft jarenlange ervaring met diverse lithium systemen, zoals NMC en LiFePO4.

BatteryLabs maakt acculaders in een variëteit aan voltages van 6V tot 72V. Zodoende vindt u dus altijd een geschikte en goede acculader voor uw toepassing.

Niet gevonden wat u zoekt?
Staat de lader die u nodig heeft niet in de lijst? BatteryLabs kan op maat gemaakte acculaders samenstellen voor u. Mail ons dan even en we bekijken of we de lader kunnen (laten) maken voor u. Soms heeft de leverancier de specifieke laders op voorraad en dan heeft u alsnog uw lader snel in huis.

Andere stekker of aansluiting nodig?
Heeft u een andere stekker of aansluiting nodig aan de lader? BatteryLabs kan op maat gemaakte acculaders samenstellen voor u. Kunt u ons in dat geval even een mail sturen met een foto van uw aansluiting of huidige stekker? Dan kunnen we u een aanbieding doen om een lader met dezelfde stekker aan u te leveren.

BatteryLabs laders voor meerdere soorten accu's

Dit bedrijf fabriceert acculaders voor alle soorten accu's en laadtoepassingen. Het merk maakt laders en snelladers voor onder andere deze batterijen: natte loodzuur, Gel, AGM en Lithium-ion. Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de lader of ander BatteryLabs product gemaakt is. Als service van onze online shop staan bij elk afzonderlijk BatteryLabs apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties over het product uitvoerig beschreven.

BatteryLabs direct leverbaar

BatteryLabs producten leveren we uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Een aankoop vóór 22:00 verzenden we nog diezelfde dag. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar. Het online kopen van een product van BatteryLabs of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. We verzenden de bestelling via DHL en PostNL.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 4