Laadstation | laadpaal zakelijk

Zakelijk een laadpaal aanschaffen? Een laadstation kopen voor de medewerkers en bezoekers van uw bedrijf wordt steeds meer een zeer gewaardeerde service. Steeds meer relaties rijden in een elektrische of hybride auto en met het kopen van laadpalen voor bij uw organisatie, toont u ook aan voorop te lopen als het gaat om duurzaamheid.

Een of meerdere laadpalen kopen en (laten) installeren bij uw pand en organisatie, levert bovendien fiscale voordelen op. Het vinden en kopen van geschikte laadstations voor uw bedrijf wordt door EVPartner.nl op eenvoudige wijze mogelijk gemaakt. Het aanbod aan laadpalen op deze website is zeer uitgebreid: sterke merken laadstations, van Type 1, Type 2, voor laden met 16 ampère en 32 ampère, 1-fasig en 3-fasig. Met en zonder KWh-meter.

De juiste laadstations voor zakelijk gebruik
Selecteer snel via het menu en/of het filter en vindt de laadbox op deze website, vergezeld van duidelijke beschrijving en specificaties. Vanzelfsprekend kunt u EVPartner.nl ook (geheel vrijblijvend) telefonisch bereiken voor het ontvangen van antwoorden op uw vragen. Zo kunt u weloverwogen de juiste beslissing nemen voor de aanschaf van de juiste laadstations.

Offerte
De prijs van elke afzonderlijke laadpaal in ons aanbod is sterk concurrerend. Bij de aanschaf van een serie laadstations en indien gewenst eveneens het installeren ervan, bieden we u een persoonlijke, aantrekkelijke offerte op maat. 

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 10