Mobiele lader Type 1

Vind hier mobiele laders voor auto's met aansluiting Type 1. Met een mobiele thuislader laadt u de elektrische of hybride auto met het normale stopcontact: het vaste stroomnet 220-230 volt. Daarvoor heeft de laadkabel aan één zijde een stekker voor Schuko, terwijl de kabel aan de andere zijde een Type 1-stekker heeft. U kunt indien van toepassing ook een thuislader kopen voor auto's met aansluiting Type 2.

Meer weten over de voordelen, kenmerken en mogelijkheden van mobiele laders?

Weten voor welke auto's mobiele laders van het Type 1 geschikt zijn?

Of kijk direct in onderstaand assortiment mobiele thuisladers Type 1!


Mobiele laders zijn beveiligd tegen overladen en zowel onder- als overspanning. Dit soort laders Type 1 (en Type 2) voor thuisgebruik hebben ook de functie 'automatische herstart'. Mocht er eens sprake zijn van bijvoorbeeld een dip in het stroomnet, dan komt de voortgang van het EV laden niet in gevaar. Daarnaast bepalen de elektronische functionaliteiten van de mobiele lader het moment waarop het laden (automatisch) moet stoppen. Ook beschermt dit deel van de mobiele laadkabel de auto tegen onderspanning én tegen piekstromen in het 220-230 volt net. Bovendien hebben ze een aardlekbeveiliging van 20mA.

High tech kabels voor EV
Mobiele laders zijn derhalve géén eenvoudige laders maar heuse 'technische hoogstandjes', met ingebouwde elektronische kastjes die de communicatie verzorgen tussen de laadapparatuur van de elektrische of hybride auto enerzijds en de stroomvoorziening anderzijds.

> Tip: mobiele laders uit Nederland, van Ratio
De mobiele laders van Ratio worden in Nederland geassembleerd en zijn vervaardigd uit de beste materialen. De stekkers zijn van slagvast kunststof én waterbestendig. De kabel wordt geleverd door het Nederlandse Draka. U kunt er zeker van zijn dat kwaliteit van de laadkabel het predicaat 'eerste klas' verdient. Ratio geeft 3 jaar garantie op de mobiele laders.

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1