Laadkabel(s) Audi Q8 e-tron

Een laadkabel kopen voor uw Audi Q8 e-tron? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Audi. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Q8 e-tron.

De accu van de Audi Q8 e-tron heeft een capaciteit van 114 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de Audi Q8 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Audi Q8 e-tron?
De Audi Q8 e-tron heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Audi? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Audi. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Audi? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Q8 e-tron.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 3