Laadkabel Fisker

Een laadkabel kopen voor een Fisker? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Fisker te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor Fisker op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Fisker kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Fisker elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Fisker
Fisker was één van de eerste merken met elektrische auto's in de markt. Fisker heeft een plug-in hybride auto's: de Karma. Fisker heeft ook een volledig elektrische auto: de Ocean.

  • De Fisker Karma heeft een accu met een capaciteit van 20 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Fisker Ocean heeft een accu met een capaciteit van 75 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. De lader in de auto kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Fisker?"

  • De Fisker Karma heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Fisker Ocean heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Fisker dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer