Laadstation(s) VinFast VF 6

Een laadstation kopen voor uw VinFast VF 6? U vindt de juiste laadboxen op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over deze modellen elektrische auto van VinFast. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw VF 6.

De accu van de VinFast VF 6 heeft een capaciteit van 60 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

De lader in de VinFast VF 6 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de VinFast VF 6?
De VinFast VF 6 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de VF 6 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere VinFast? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor VinFast. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan VinFast? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model VF 6.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 8