Laadkabel(s) Tesla Model 3

Een laadkabel kopen voor uw Tesla Model 3? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Tesla. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Model 3.

De accu van de Tesla Model 3 heeft een capaciteit van 56 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fasen met maximaal 16A. (3 x 3,7kW = 11Kw).

De lader in de Tesla Model 3 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Tesla Model 3?
De Tesla Model 3 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Model 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Tesla? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Tesla. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Tesla? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Model 3.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3