Laadstation Jeep

Een laadstation voor een Jeep kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Jeep. EVPartner.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto altijd op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Jeep, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Jeep een 100% elektrische auto: de Jeep Avenger Electric.

  • De Jeep Avenger Electric heeft een accu met een capaciteit van 54 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Jeep

  • De Jeep Avenger Electric heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan als vermeld 1-fasig laden met 32A. Hiervoor is een laadstation Type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 3 x 16A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Jeep 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model Jeep en u vindt de meest geschikte laadstations!

 

Lees meer