Laadkabel(s) Volkswagen ID.7

Een laadkabel kopen voor uw Volkswagen ID.7? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Volkswagen. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de ID.7.

De accu van de Volkswagen ID.7 heeft een capaciteit van 82 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. ( 3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de Volkswagen ID.7 kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Volkswagen ID.7?
De Volkswagen ID.7 heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt. 

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de ID.7 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Volkswagen? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Volkswagen. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Volkswagen? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model ID.7.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3