Laadkabel(s) Cupra Born

Een laadkabel kopen voor uw Cupra Born? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Cupra. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Born.

De accu van de Cupra Born heeft een capaciteit van 62 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de Cupra Born kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk type laadkabel voor de Cupra Born?
De Cupra Born heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A).

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Cupra? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Cupra. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Cupra? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Born.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3