Laadkabel(s) Hyundai Kona Electric (model 2020)

Een laadkabel kopen voor het nieuwe model Hyundai Kona Electric 2020? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Hyundai. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Kona Electric.

De accu van het nieuwe model van de Hyundai Kona Electric 2020 heeft een capaciteit van 67 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

Belangrijk om te weten
De nieuwe Hyundai KONA (modeljaar 2020) is voorzien van diverse kleine verbeteringen. De belangrijkste verbetering is de 3-fase boordlader waarmee de KONA zowel thuis als op openbare laadpunten sneller op te laden is.

Welk type laadkabel voor de Hyundai Kona Electric 2020 ?
De nieuwe Hyundai Kona Electric heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 11A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Hyundai? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Hyundai. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Hyundai? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor de Kona Electric

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2