Laadkabel(s) Volkswagen Passat GTE

Een laadkabel kopen voor uw Volkswagen Passat GTE (Variant)? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Volkswagen. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Passat GTE of gelijknamige Variant.

De accu van de Volkswagen Passat GTE heeft een capaciteit van 9 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A. ( 1 x 3,7kW = 3,7kW).

Welk type laadkabel voor de Volkswagen Passat GTE?
De Volkswagen Passat GTE (Variant) heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Belangrijk te weten
Beide modellen van de Volkswagen Passat GTE kunnen alleen overweg met laadkabels van 16A.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Volkswagen? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Volkswagen. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Volkswagen? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Passat GTE.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1