Myenergi

Myenergi is het merk van de bekende Zappi laadstations voor elektrische auto's. Myenergi maakt hoogwaardige laders voor elektrische en plug-in hybride auto's. Het biedt naast een hoge kwaliteit ook ruime functionaliteit, concurrerend in de markt. De Zappi laders zijn voornamelijk bedoeld voor particulier en semi openbaar gebruik. Wij bieden Myenergi modellen, in vele variaties, zoals de Zappi, de Eddi en de Harvi.

Zo staan in ons assortiment de Zappi laadstations met en zonder vaste laadkabel. Voor 1 fase en 3 fase, met lagere en hogere laadcapaciteiten. De Eddi bijvoorbeeld zorgt voor het efficiënt inzetten van zelf (via zonnepanelen en/of windturbines) opgewekte, overtollige energie. En de 3 fase meter Myenergi Harvi bijvoorbeeld werkt draadloos samen met Zappi of Eddi.

 

 

Myenergi laadstations

EVPartner verkoopt we de beste merken laadstations, laadkabels en accessoires, waaronder die van Myenergi. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad.

Van laadpaal tot laadkabel. Van mobiele lader tot laadbox outlet. Van e-bike accu tot e-bike acculader. Van snellader tot scooterlader. Van accessoires tot betrokken service. Als partner in elektrisch vervoer staan we graag en deskundig voor u klaar. Ook kunt u zich via onze informatiepagina's en zorgvuldige productbeschrijvingen rustig inlezen.

EVPartner.nl verkoopt laadpalen voor elk automerk. Kies daarbij bijvoorbeeld voor laden met een vast ingesteld maximum vermogen of voor een slimme laadpaal. We bieden laadstations (en laadkabels) zoals voor Type 1, Type 2, 16A en 32A, voor 1-fasig en 3-fasig laden. Kies desgewenst een laadstation met dynamic load balancing, met wifi, pasje, kWh meter en/of app.

Ook met onze andere shop Acculaders.nl weten we al jarenlang van de hoed en de rand van deze laadtechnologie. Niet onbelangrijk: onze webshops hebben een bewezen, hoge klanttevredenheid. Kijk en lees verder, bijvoorbeeld over de laadstations van het merk Myenergi.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 2