Laadpunt zakelijk

Elektrische auto’s zijn tegenwoordig erg populair, niet alleen onder particulieren maar ook onder zakelijke rijders. Op het parkeerterrein van uw bedrijf is een laadstation dus onmisbaar. Voor sommige bedrijven is het aanbieden van laadstations vanaf 2020 zelfs verplicht. Het aanbieden van oplaadfaciliteiten op de werkplek is niet alleen een fijne service naar uw werknemers toe, u draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan het milieu. Bovendien zullen ook bezoekers en/of gasten die elektrisch rijden u dankbaar zijn voor de oplaadmogelijkheden op uw terrein.

Een zakelijke laadinstallatie aanschaffen
Wanneer u zakelijk een laadbox (of meerdere) aanschaft, kunt u rekenen op enkele fiscale voordelen. U leest hier meer over op de website van de Belastingdienst. Verder is het belangrijk om bij de aanschaf van een zakelijk laadpunt na te denken over het gebruik ervan. Zo kan het bijvoorbeeld wenselijk zijn dat een zakelijke oplaadunit meerdere uitgangen heeft, zodat er twee auto’s tegelijkertijd geladen kunnen worden. Ook is het handig om te werken met outlets in plaats van vaste kabels.

Zakelijke laadboxen vindt u op EVPartner.nl
EVPartner.nl is hét adres voor alle soorten oplaadmogelijkheden voor de elektrische auto. Zo vindt u bij ons laadboxen voor aan de wand, maar ook een aantal zakelijke laadpalen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een breed aanbod laadkabels. Wij verkopen enkel laadstations van gerenommeerde merken. Onze producten worden verkocht tegen concurrerende prijzen. Bij de aanschaf van een serie laadstations en indien gewenst het installeren ervan, bieden we u een persoonlijke, aantrekkelijke offerte op maat.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 9