Laadoplossingen voor wagenparken en semi-openbare locaties

Zoekt u een oplossing voor het laden van meerdere auto’s tegelijkertijd? Ook daarbij kunnen we u prima van dienst zijn. We denken graag met u mee over oplossingen die in uw situatie toepasbaar zijn.

Fleet/ wagenpark van elektrische auto’s
Heeft een aantal elektrische auto’s binnen uw bedrijf rijden en zoekt u daarvoor een laadoplossing bij uw bedrijf? Daarvoor hebben we mooie producten die u kunnen helpen bij een efficient laadbeheer van uw laadpalen.

Semi-openbaar
Zoekt u een laadoplossing voor een semi-openbare parkeerplaats? Bijvoorbeeld een parkeerplaats bij een appartementencomplex of bij een hotel of winkelcentrum. Ook daarvoor bieden we mooie oplossingen. Wij kunnen u helpen met het plannen van uw laadinfrastructuur en we kunnen de laadstations en laadpalen voor u installeren.

Aanbevolen producten voor wagenparken en semi-openbare locaties
In onderstaand overzicht tonen we u producten die geschikt zijn voor laadoplossingen waarbij gewerkt wordt met meerdere aangesloten laadstations. De laadstations regelen onderling de verdeling van de afname van stroom op de laadpalen. Veelal zullen we werken met een zogenaamd master laadstation of een hub waaraan alle laadpalen gekoppeld zijn. Afhankelijk van het aanwezige maximale vermogen aan stroom zal de hub of de master dit vermogen verdelen over de aangesloten laadpalen.


Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 7