EV Vraag & Antwoord

Hier vindt u informatie voor het kopen van een laadpaal, laadkabel, thuislader of andere accessoire ten behoeve van het laden van de elektrische of plug-in hybride auto. Deze uitleg helpt u bij het kiezen van de juiste aankoop op EVPartner.nl.

U vindt in deze Q & A antwoorden op vragen als 'Wat is een laadstation', 'Wat is een laadkabel', 'Welke laadpaal moet ik hebben', 'Welke lader voor mijn auto moet ik hebben', 'Wat is Type 1 voor elektrisch rijden', 'Wat is Type 2 voor elektrisch rijden', 'Hoe lang moet mijn nieuwe laadkabel zijn', 'Hoe kan ik de laadpaal thuis laten installeren', 'Waar kan ik laden in het openbaar', 'Hoe werkt thuisladen van de auto', 'Wat is een outlet laadbox', 'Wat kost elektrisch rijden', 'Moet ik voor thuisladen mijn netaansluiting vergroten' en bijvoorbeeld 'Hoe groot is de actieradius van een elektrische auto?'.

Deze Q & A over rijden met een elektrisch voertuig is onderverdeeld in:

 

Lees meer