Laadpaal/ laadstation met kWh meter

Zoekt u een laadpaal met kWh teller/ meter? EVPartner heeft meerdere modellen beschikbaar met ingebouwde kWh meter. Hiermee krijgt u inzicht in de verbruikte stroom door het laadstation oftewel de aangesloten auto(’s).

KWh meter/ stroom meter
Een kWh meter houdt voor u bij hoeveel stroom verbruikt is door het aangesloten voertuig of door de aangesloten voertuigen. Sommige laadpalen/ laadpunten hebben een ingebouwde kWh meter. Het laadstation zelf houdt het stroomverbruik bij en maakt dat inzichtelijk op een teller op het laadstation zelf of via de app of portal.

Zakelijk afrekenen verbruikte stroom
Een kWh meter kan handig zijn als u een zakelijke auto laadt op een privé woonadres. U kunt dan gemakkelijk de verbruikte stroom verrekenen met de zaak. Aan het eind van het jaar geeft u de verbruikte kWh’s door aan uw boekhouder en die verrekend dat dan met de zaak.

Verschillende uitvoeringen
We hebben laadpalen/ laadstations die op verschillende wijzen de stroom bijhouden en inzichtelijk maken. Op de sommige laadstations is een eenvoudige metertje aanwezig die cumulatief het aantal kWh's weergeeft. Andere laadstations houden het bij en kunnen het verbruik doorgeven aan een app of een online portal waarop het verbruik af te lezen is.


Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 5