Laadstation(s) Porsche Taycan

Een laadstation kopen voor uw Porsche Taycan? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Porsche. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor uw Porsche Taycan.

De accu van de Porsche Taycan heeft een capaciteit van 79,5 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

De lader in de Porsche Taycan kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A (1 x 7,4kW= 7,4kW).

Welk soort laadstation voor de Porsche Taycan?
De Porsche Taycan heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd 3-fasig laden met 16 ampère. Hiervoor is een EV box Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Porsche Taycan 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Porsche? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Porsche. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Porsche? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Porsche Taycan.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10