Laadpaal met RFID laadpas mogelijkheid

Zoekt u een laadpaal met pasje? Dus een laadpaal/ laadbox/ laadstation waarop u met een pasje kunt aanmelden? In deze categorie tonen we u laadstations die uitgerust zijn met RFID gebruikersidentificatie. Het zijn laadstations waarop u kunt aanmelden met een laadpas.

Let op: De laadpas zelf is niet inbegrepen bij het aangeboden laadstation. Het betreft hier allemaal semi-publiek laden en dat betekent dat niet iedereen op het laadstation kan aanmelden en kan gaan laden. Semi-publiek laden is bijvoorbeeld fijn voor hotels, supermarkten, parkeergarages en restaurants. Dit soort bedrijven kan dan pasjes uitgeven of mensen via de app toegang geven tot het laden. Het laden kan ingesteld worden voor een bepaalde prijs of gratis.

De aangeboden laadpalen/ laadboxen zijn allemaal dus uitgerust met RFID gebruikersidentificatie. U kunt dus instellen dat aanmelden via een laadpas moet gebeuren, het hoeft niet per se. U kunt het laadstation ook gebruiken zonder deze optie. De aangeboden laadstations hebben ook veel andere opties die voor u interessant kunnen zijn, zoals toegang via internet of via een app.


Lees meer
Filter uw producten

SALE Charge Amps Aura
Charge Amps Aura
€2.749,95 €2.649,95
Pagina 1 van 5