Uitverkoop laadstations - magazijnopruiming en andere koopjes!

Laadstations die flink in de uitverkoop zijn. Ze staan hier. Deze koopjes zijn mogelijk door onder meer magazijnopruimingen. Hier vindt u een unieke kans om spotgoedkoop een gloednieuw laadstation te kopen, mét behoud van de reguliere garantie.

Prijzen die gemiddeld zelfs ónder de inkoopprijzen liggen? Dat komt niet vaak voor, maar zo af en toe bij ons wel: dankzij bijvoorbeeld een magazijnuitverkoop. Naast 1-fase laders van goede merken zoals bijvoorbeeld Ratio en EO, kunnen er op deze pagina zelfs koopkansen komen te staan voor nog modernere (3-fase) laadstations.

Soms is een magazijnopruiming nodig - en u kunt daarvan profiteren. Dat gaat geenszins ten koste van de garantie - want die blijft origineel, gewoon behouden en behorende bij de originele, gloednieuwe staat van het laadstation.

Helemaal niks mis met deze laadstations in de uitverkoop

De aanleiding om de laadstations op deze pagina in de uitverkoop te doen, is meestal een opschoning van ons magazijn. De consument die een nieuw laadstation wil kopen, zoals een 1-fase, en niet per se het allerlaatste model nodig heeft, is hier de spreekwoordelijke spekkoper. Tot slot, zoals dat gaat bij aanbiedingen die een uniek lage prijs hebben, geven we deze 'waarschuwing' bij het aanschaffen van een laadstation koopje: wacht niet te lang anders is iemand anders u vóór.

Magazijnopruiming: louter goede, nieuwe laadstations met garantie

Zoals een magazijnuitverkoop al doet vermoeden: EVPartner.nl heeft de producten die nu in de aanbieding zijn, gewoon op voorraad. We kunnen uw nieuwe, goede laadstation daarom direct verzenden. Graag zelfs: want 'opgeruimd staat netjes', en u hebt dit koopje snel in huis. Nogmaals goed te vermelden: de aankoop is inclusief garantie, van een kwaliteitsmerk!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3