Easee

Easee maakt unieke kleine laadstations met hoge laadcapaciteit én veel functionaliteiten. Juist die combinatie is bijzonder: ze zijn compact én veelzijdig tegelijkertijd. Sterker nog, de fraai vormgegeven, lichte laadstations hebben alle benodigde functionaliteiten in huis. Dat betekent snel laden, veilig laden en modern laden, met inzicht in de laadsessies met de bijbehorende Easee app.

Slim, compact en krachtig, zo profileert Easee zich op de markt van laden van elektrische auto's. Waaronder thuis laden met hulp van de Easee laadrobot. De lader zit vol met techniek en voorzieningen voor veiligheid, maar is toch eenvoudig in gebruik.

Easee komt uit Noorwegen en bestaat sinds 2018. Het doel van de drie daarvoor verantwoordelijke ondernemers is om 's werelds slimste lader voor elektrische auto’s te maken. Die intentie blijft gepaard gaan met innovatieve systemen voor autoladen en elektriciteitsmanagement. Easee werkt hierbij aan het opzetten van een geheel ecosysteem.

Easee, met inmiddels richting de 300 medewerkers, is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland. Het wil in de toekomst een van de grootste green techbedrijven worden van Europa.

Easee laadstations

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de allerbeste laadstations en laadkabels, waaronder die van het innovatieve merk Easee. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We tonen u de juiste informatie en specificaties. Overigens kunt u ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires goed en voordelig terecht op EVPartner.nl. Nieuwsgierig naar de bijna futuristische laadboxen van Easee? U ziet ze op deze pagina staan. Vragen over deze producten? Neem gerust contact met ons op.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1