Laadkabel(s) Porsche Panamera S E-Hybrid

Een laadkabel kopen voor uw Porsche Panamera S E-Hybrid? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk Porsche. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Panamera S E-Hybrid.

De accu van de Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een capaciteit van 9,4 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A (1 x 3,7kW = 3,7kW).

Welk type laadkabel voor de Porsche Panamera S E-Hybrid?
De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere Porsche? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor Porsche. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan Porsche? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Panamera S E-Hybrid.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1