Laadkabel Zeekr

Een laadkabel kopen voor een Zeekr? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Zeekr te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor Zeekr op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Zeekr kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Zeekr elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Zeekr
Het Chinese merk heeft twee elektrische auto's: de 001 en de nieuwe X.

  • De Zeekr 001 heeft een accu met een capaciteit van 94 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.
  • De Zeekr X heeft een accu met een capaciteit van 64 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Zeekr?"

  • De Zeekr 001 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.
  • De Zeekr X heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.

Kies hieronder het model van Zeekr dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer