Laadkabel(s) MG Marvel R

Een laadkabel kopen voor uw MG Marvel R? Vind hier de juiste lader of mobiele thuislader, naast toelichting op de eigenschappen van de oplaadkabel in combinatie met dit model elektrische auto van het merk MG. Zo vindt u snel de (overigens zeer voordelig geprijsde) juiste kabel of thuislader voor de Marvel R.

De accu van de MG Marvel R heeft een capaciteit van 65 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A (3 x 3,7kW = 11kW).

De lader in de MG kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.

Welk type laadkabel voor de MG Marvel R?
De MG Marvel R heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan laden via 3 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV laadkabel Type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de MG 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Op zoek naar een oplaadkabel voor een andere MG? Zie dan ons overzicht met alle laadkabels voor MG. Op zoek naar een kabel voor een ander merk dan MG? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadkabels voor alle automerken. Of kijk, zoals vermeld, hieronder voor alle laders en thuisladers die geschikt zijn voor het model Marvel R.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3