Laadstation(s) Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid

Een laadstation kopen voor uw Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid? U vindt de juiste laadbox op deze pagina, inclusief aanvullende informatie over dit model elektrische auto van Mercedes-Benz. Zo vindt u snel de laadpaal voor thuis of voor zakelijk gebruik, geschikt voor de S550 Plug-in Hybrid.

De accu van de Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid heeft een capaciteit van 8,7 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

Welk soort laadstation voor de Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid?
De Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid heeft aan autozijde een aansluiting Type 2 en kan als gezegd laden via 1 fase met 16 ampère. Hiervoor is een EV Laadbox Type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Op zoek naar een laadpaal voor een andere Mercedes-Benz? Zie dan ons overzicht met alle laadstations voor Mercedes-Benz. Op zoek naar een laadstation voor een ander merk dan Mercedes-Benz? Maak dan uw keuze bij ons uitgebreide overzicht met laadboxen voor alle automerken. Of kijk als vermeld direct hieronder voor alle laadboxen die geschikt zijn voor het model Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 9