Laadkabel Tesla

Een laadkabel kopen voor een Tesla? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Tesla te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. EVPartner.nl heeft de oplaadkabels voor Tesla op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Tesla kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Tesla elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laadkabels voor Tesla
Tesla heeft vier modellen 100% elektrische auto's: Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3 en de Tesla Model Y.

De genoemde vier modellen zijn er in verschillende uitgaves.

De Tesla Model S is beschikbaar met accu's van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in de Model S laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is een duolader beschikbaar in Model S: dan kan de auto laden met 3 fase en 32A. Sinds de zomer van 2016 is Model S optioneel verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader: daarmee kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model X is beschikbaar met accu's van 60 tot en met 90 kWh. De standaard lader in Model X laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is Model X verkrijgbaar met een upgrade van de interne lader. Daarmee kan de auto laden met maximaal 3 x 24A.

De Tesla Model 3 is beschikbaar in twee modellen. De standaard Model 3 laadt via 3 fase met maximaal 16A. Optioneel is Model 3 Long Range verkrijgbaar met een hogere accucapaciteit (76 kWh). Ook Model 3 Long Range laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Model 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

De Tesla Model Y is beschikbaar met een accucapaciteit van 75 kWh. De Tesla Model Y laadt via 3 fase met maximaal 16A. 

Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Model Y 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Tesla dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

Lees meer