Laadoplossing zakelijk

EVPartner.nl is hét adres voor zakelijke laadoplossingen. U vindt in onze webshop niet alleen een ruim aantal hoogwaardige laadproducten, u kunt bij ons ook terecht voor informatie en advies. Desgewenst kunnen wij ook de installatie van de door u bestelde producten voor u regelen.

Aantal elektrische auto’s stijgt
Bedrijven ontkomen er tegenwoordig niet meer aan om op hun parkeerterrein oplaadpunten voor elektrische auto’s aan te bieden. De verkoop van elektrische auto’s neemt namelijk nog steeds toe, niet alleen onder particulieren maar ook onder zakelijke rijders. Het is voor een werknemer wel zo fijn als hij of zij de auto ook op de werkplek kan opladen. Laadpalen op uw parkeerterrein zijn ook een welkome service voor gasten en/of bezoekers die elektrisch rijden.

Zakelijke laadopties
Op uw parkeerterrein kunt u kiezen voor laadpalen of voor wandboxen aan de muur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een combinatie van de twee. Het handige van laadpalen is dat ze overal geplaatst kunnen worden. U bent immers niet afhankelijk van een muur om de laadbox aan te bevestigen. Een ander voordeel van een laadpaal is dat aan de meeste laadpalen twee laadboxen bevestigd kunnen worden. Er kunnen dan twee auto's tegelijkertijd geladen worden. Dit is ideaal voor op een zakelijk parkeerterrein. Een nadeel van een laadpaal is dat u hier doorgaans iets meer voor betaalt dan voor een box aan de muur. U betaalt immers behalve voor de laadbox ook voor de paal.

Handig overzicht van uw laadpark
Na de aanschaf van uw zakelijke laadoplossingen kunt u deze eenvoudig beheren in een backoffice-systeem. Via dit systeem heeft u inzicht in de kosten en het gebruik van de laadboxen. Bovendien kunt u zien hoe lang en hoe vaak er van de laadbox gebruik wordt gemaakt.

Aanschaf en installatie zakelijke laadoplossing
Geïnteresseerd in de aanschaf van zakelijke laadoplossingen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst maken wij voor u een persoonlijke offerte op maat. U kunt bij EVPartner.nl rekenen op concurrerende prijzen. Behalve voor laadpalen kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal laadkabels.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 9