Bafang

Bafang fabriceert componenten voor e-mobiliteit, evenals complete, bijbehorende systemen. De afzetmarkt van Bafang bestaat uit Europa, China en de Verenigde Staten. Bafang is gespecialiseerd in het produceren van systemen voor elektrische fietsen, elektrische scooters en andere elektrische voertuigen. Veel bekende e-bike merken maken er dan ook gebruik van: een e-bike motorsysteem van Bafang.

Het begon ooit met het ontwikkelen en maken van e-bike-motoren. Inmiddels zijn de tientallen ingenieurs van Bafang gefocust op de nieuwste generatie systemen voor e-bikes en elektrische scooters. Behalve onder andere fietsaccu's fabriceert Bafang ook bijvoorbeeld connectoren en motorregeleenheden (regelaars). Bafang richt zich op de high-end markt en heeft wereldwijd meer dan 300 medewerkers op vier locaties. Het hoofdkantoor en ontwikkelingscentrum bevindt zich in Suzhou, China. Sinds 2012 heeft Bafang ook een kantoor in (onder andere) Nederland.

Bezit u een elektrische fiets met een Bafang motor en u zoekt een daarvoor een fietsaccu of een fietsacculader? Kijk dan op deze pagina's van EVPartner.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1