Cellpower

Cellpower Batteries maakt een scala aan producten in de wereld van accu's en acculaders. Dat is tegelijk een succesfactor van dit merk: Cellpower heeft een passende accu of acculader voor haast elke toepassing. Zo ontwikkelt Cellpower diverse typen laders voor elektrische fietsen en fabriceert het onderhoudsvrije AGM accu’s. Maar eveneens DC-DC omvormers, accupacks, isolatiebewakers, accumonitoren en overige accu-aanverwante producten.

De producten van Cellpower zijn speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij behoefte is aan gelijkstroom. De producten van Cellpower worden toegepast in industriële, maritieme, mobiliteits-, revalidatie- en telecommarkten. Daarnaast levert de onderneming uiteenlopende oplossingen voor het benutten van zonne- en windenergie.

Cellpower op EVPartner.nl

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de allerbeste laadstations en laadkabels. Waaronder het merk Cellpower. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We voorzien u van de juiste informatie en specificaties. En ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires kunt u voordelig terecht op EVPartner.nl.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1