CTEK

CTEK is al vele jaren een toonaangevende fabrikant van acculaders en druppelladers. In het CTEK assortiment staan tegenwoordig ook producten voor het laden van elektrische voertuigen. Ook als het gaat om EV producten zorgt CTEK voor de beste kwaliteit: het is ook als particulier de ontdekking zeker waard. Kies voor een laadstation of laadkabel van CTEK. U bent met dit merk verzekerd van hoogwaardige producten met lange levensduur.

CTEK komt uit Zweden. Het merk is wereldwijd een begrip. Het verkoopt acculaders in ruim 70 landen, al ruimschoots 6 miljoen stuks in totaal. CTEK bestaat sinds 1997 en representeert de typische Zweedse degelijkheid gecombineerd met functionaliteit en zelfs de nodige esthetische aandacht. De acculaders en onderhoudsladers van CTEK kunt u kopen in onze andere webshop Acculaders.nl. U treft daar een riant assortiment voor alle soorten accu's en laadtoepassingen. Zoals laders voor deze soorten accu's: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion.

Op deze website - EVPartner.nl - vindt u de producten van CTEK die te maken hebben met EV laden. Derhalve onder meer de laadboxen, overige laadstations, laadkabels en bijbehorende componenten.

CTEK voor EV laden

Scroll verder op deze pagina en u ziet het overzicht van al onze laders en accessoires van CTEK voor EV laden. De producten zijn gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Dit laatste geldt voor zowel de elektronica in het voertuig, de accu, de lader als uiteraard voor u als gebruiker zelf.


CTEK kopen op EVPartner.nl? Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe CTEK product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen binnen vóór 22:00 sturen we diezelfde dag nog uit. Naast morgen bezorgen is ook afhalen mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en leggen uw nieuwe CTEK afhaalklaar!

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de allerbeste laadstations en laadkabels, waaronder die van CTEK. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We geven u de juiste informatie en specificaties. Overigens: ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires kunt u voordelig terecht op EVPartner.nl.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1