LS24

LS24 staat voor Laadstation24. Dat is een merk van laadstations op de markt gebracht door een grote distributeur van elektronica. De laadstations van LS24 zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Wij bieden voornamelijk de dubbele laadstations van LS24 aan. Met een dubbele outlet of een laadstation met 2 vaste laadkabels van LS24 heeft dus de mogelijkheid om 2 auto's gelijktijdig te laden. Als gezegd: voor een scherpe prijs.

EVPartner verkoopt we de beste merken laadstations, laadkabels en accessoires, waaronder die van LS24. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad.

Van laadpaal tot laadkabel. Van mobiele lader tot laadbox outlet. Van e-bike accu tot e-bike acculader. Van snellader tot scooterlader. Van accessoires tot betrokken service. Als partner in elektrisch vervoer staan we graag en deskundig voor u klaar. Ook kunt u zich via onze informatiepagina's en zorgvuldige productbeschrijvingen rustig inlezen.

EVPartner.nl verkoopt laadpalen voor elk automerk. Kies daarbij bijvoorbeeld voor laden met een vast ingesteld maximum vermogen of voor een slimme laadpaal. We bieden laadstations (en laadkabels) zoals voor Type 1, Type 2, 16A en 32A, voor 1-fasig en 3-fasig laden. Kies desgewenst een laadstation met dynamic load balancing, met wifi, pasje, kWh meter en/of app.

LS24 laadstation kopen?

Ook met onze andere webshop Acculaders.nl weten we al jarenlang van de hoed en de rand van deze laadtechnologie. En niet onbelangrijk: onze webshops hebben een bewezen, hoge mate van klanttevredenheid. Kijk en lees snel verder, bijvoorbeeld over de laadstations van het merk LS24.

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1