Laadpalen Beverwijk

  • Geplaatst op
Laadpalen Beverwijk

Laadpalen Beverwijk | waar kopen, waar aanvragen in deze gemeente?

Laadpalen in Beverwijk. Waar kun je een laadstation kopen, waar staan laadpalen in de gemeente Beverwijk? Wat zijn de regels en hoe vraag je het plaatsen van een laadpaal in deze plaats aan?


Voor het zelf kopen en plaatsen óf aanvragen van een nieuw laadstation in deze gemeente, gelden de volgende regels. Deze zijn van toepassing op zowel particulier als zakelijk aanvragen en/of laten installeren van een laadbox.

 

Ten eerste: wil je privé of zakelijk een laadstation kopen en plaatsen op eigen terrein, dan is dit in de gemeente Beverwijk normaal gesproken gewoon toegestaan. Als de plek van de nieuwe laadbox eigen grond betreft, zoals parkeerterrein, oprit, garage of carport, dan is er géén aanvraag bij de gemeente nodig. Controleer altijd zelf op de site van de gemeente Beverwijk. Zie ook dit artikel op EVPartner.nl: alles over laadpalen in Beverwijk.

 

Let op: een laadpaal plaatsen in een gemeenschappelijke parkeergarage, zoals die van een appartementencomplex, is wél gebonden aan strengere regels. Dat geldt zeker niet alleen voor Beverwijk. Wil de Vereniging van Eigenaren nieuwe oplaadpunten voor de elektrische auto’s in de garage? Dan is een verkenning op het vlak van (brand)veiligheid en het vastleggen van gezamenlijke afspraken een belangrijke vervolgstap. De gemeente adviseert hiervoor het lezen van de brochure 'Laadoplossingen voor elektrische auto’s binnen de VvE'.

 

Laadpalen kopen in Beverwijk

EVPartner.nl is een leverancier voor laadpalen, gevestigd in Beverwijk. Het adres: Biesland 13. Een laadbox kopen én laten installeren kan hier met keuze uit vele merken en modellen. We hebben deze op voorraad en bieden ze aan voor scherpe prijzen. Alle bijbehorende laadaccessoires zijn eveneens voorradig en daarmee snel leverbaar.

 

Zelf installeren en uw nieuwe laadstation, laadkabel of andere laadaccessoire afhalen? Dat kan. Of kiest u voor advies en hulp bij installatie vanuit ons netwerk in Beverwijk en omstreken? Daarvoor bieden we een plan van aanpak inclusief lever- en installatietijden. Vanzelfsprekend werken we alleen met erkende EV-installateurs. Méér informatie, zoals over ons stappenplan, leest u op deze pagina. Een offerte aanvragen? U bereikt ons via e-mail ([email protected]) of telefoon (0251-748743).


EVPartner.nl biedt zoals gezegd een uitgebreide keuze aan laadstations, merken en modellen. Tevens verkopen we alle overige onderdelen voor het elektrisch opladen van uw EV. Denk aan Type/Type 2, 16A/32A laadstations, - wandboxen, - laadkabels, - snelladers en mobiele laders. Bij aankoop van uw nieuwe laadstation kunt u onder meer kiezen uit varianten met load balancing, kWh meter en Wifi. Voor elk automerk en elk model elektrische auto hebben we een breed aanbod.


Denk bij onze merken aan: Alfen, Blaupunkt, Charge Amps, CTEK, EO, EVBox, EVHUB, LAPP, Myenergi (Zappi), Ratio Electric, Wallbox en Webasto.

 

Beverwijk laadpaal kopen

 

Laadpalen aanvragen in gemeente Beverwijk

Een laadpaal aanvragen voor op een openbaar laadpunt in de gemeente Beverwijk? Met succes een toevoeging aan het netwerk van publieke laadpalen regelen, kan onder (minimaal) deze voorwaarden:

  1. U bezit een kentekenbewijs of leasecontract van een elektrische auto – of u kunt aantonen dit binnen 3 maanden te krijgen.
  2. U staat ingeschreven als inwoner van de gemeente, of u kunt aantonen a) minimaal 28 uur in de week in Beverwijk te werken of b) een in Beverwijk gevestigde onderneming of organisatie te vertegenwoordigen.
  3. U hebt géén ruimte of mogelijkheid voor het plaatsen en opladen van uw auto op of nabij eigen terrein (hetgeen de gemeente zoveel mogelijk stimuleert).


Laadstation leverancier Beverwijk

De gemeente kan aan de hand van de aanvraag besluiten om een nieuwe laadpaal te plaatsen. Hetzij als extra parkeervak op een bestaande laadlocatie hetzij op een nieuw aan te leggen openbaar laadpunt. Zeker de realisatie van dit laatste kan tot enkele maanden duren. De aanvraag voor in de gemeente Beverwijk verloopt via de website van MRA-elektrisch. Klik verder voor het bekijken van op welke locaties de openbare laadpalen in Beverwijk zich bevinden.

 

Waar in Beverwijk is ons kantoor gevestigd?

Het kantoor en magazijn van EVPartner.nl is gevestigd op industrieterrein Beverwijk-Oost.
Het volledige adres: Biesland 13, 1948 RJ. Voor het vinden van de juiste route, zie deze kaart: