Op zoek naar een krachtige snellader?

  • Geplaatst op
Op zoek naar een krachtige snellader?

Deze transformer verhoogt de laadcapaciteit van 3 x 16A een 1 x 32A. En dat kan wel eens dé - terug te verdienen - oplossing zijn voor bijvoorbeeld een Jaguar i-Pace, Hyundai Kona of Ionic, Nissan Leaf (2018), Nissan e-NV200 (2018) of BMW i3 met 22kWh accu.

Uw keuze voor een EV was ongetwijfeld voor een belangrijk deel gebaseerd op duurzaamheid. Maar natuurlijk moet het tevens een genot zijn én blijven om veelvuldig in deze elektrische auto uit het hoge segment te mogen rijden. Neem de genoemde I-Pace van Jaguar. Deze voldoet in principe aan alle voorwaarden voor een ultieme rij-ontspanning. Ware het niet dat in de praktijk de actieradius veelal flink tegenvalt. Zeker als zakelijk rijder met zowel werk- als privé-afspraken verspreid door het land houdt genoemde actieradius niet over. Dat probleem wordt versterkt als snel genoeg opladen thuis of soms ook onderweg onmogelijk blijkt te zijn.

 

Standaard snellaadmogelijkheid
Immers, een lege accu met capaciteit van 85 kilowatt laadt u thuis weer vol tot het maximale bereik van zo'n 350 kilometer in niet minder dan zo'n 24 uur... Een hele dag! Reken maar na: thuis kunt u normaliter maximaal laden met 3,7 kilowatt per uur. Verder geldt dat u onderweg natuurlijk afhankelijk bent van de beschikbare snellaadstations.


Unieke transformer voor thuis

De oplossing is echter nabij. Het merk Ratio heeft een speciaal voor dit probleem ontwikkeld, uniek oplaadstation op de markt gebracht: de EV Transformer Charger. Bestemd voor de vaste laadplek thuis of wellicht bij kantoor. Deze charger biedt u de prettige keus om eenmalig een bedrag van 1995 euro uit te geven dat binnen afzienbare tijd is terug te verdienen. Stel namelijk dat u in plaats hiervan zou besluiten de aansluiting thuis te verzwaren naar 3 x 35 ampère, dan zou u in elk geval al structureel 500 tot 600 euro per jaar méér kwijt zijn aan vastrechtkosten. Los nog van de initiële aansluitkosten.


Ratio EV Transformer Charger goedkoopst

 

Halvering van de laadtijd
Behalve deze besparing bent u dan vooral ook in een klap af van alle ergernis. Met de Ratio EV Transformer Charger verdubbelt u namelijk de standaard laadtijd bij u thuis. De transformer verhoogt de laadcapaciteit van 3 x 16 ampère naar 1 x 32 ampère. Daarmee kunt u in ieder geval gebruikmaken van de maximale laadcapaciteit van de auto: 7,4 KWh.

Snelladen: altijd een goed idee | ook voor tussendoor
Daarmee is de laadtijd om een accu van 85 kW weer vol te krijgen, te overzien. Deze komt immers neer op ongeveer een nacht slapen. Bovendien bereikt u hiermee nog een voordeel: ook tussendoor bijladen wanneer u een uurtje of twee even thuis bent, loont hiermee de moeite. Zoals tussen de middag tussen twee afspraken in. Als het maar écht gaat om snelladen, dan is altijd sprake van toegevoegde waarde!

Uitkomst voor Jaguar I-Pace en méér EV's
De EV Transformer Charger van Ratio is echt een uniek apparaat. Er bestaat op het moment van schrijven geen enkel ander apparaat om van een 16A aansluiting thuis een 1 x 32A laadstation te maken. Het bespaart u hoge vastrechtkosten én u benut de maximale laadsnelheid van uw auto. Echt een uitkomst voor degenen die het voorrecht hebben een Jaguar I-Pace te bezitten of één van de genoemde Hyundai's, Nissans of de BMW i3 22kWh. Economisch efficiënt en goed voor beduidend méér comfort!

>>> KLIK HIER VOOR DE HIERBOVEN BESCHREVEN TRANSFORMER CHARGER VAN RATIO <<<