Wallbox Supernova: DC snellader hier te koop

  • Geplaatst op
Wallbox Supernova: DC snellader hier te koop

De Wallbox Supernova 60kW is te koop op Acculaders.nl. Het is een volledige EV snellaadoplossing voor 100 km actieradius in 15 minuten.

Helft van concurrerende investering

Wallbox heeft de kwaliteit van dit product opgehangen aan vier pijlers: Betrouwbaar, Efficiency, Flexibiliteit en Gebruiksgemak. Daarnaast is de Supernova van Wallbox volledig ingesteld op installatiegemak, onderhoudsgemak, schaalbaarheid én winstgevendheid voor de operator.


Deze krachtige laadpaal heeft heldere, intuïtieve licht- en bewegwijzering en up-to-date betaalopties. Behalve voor openbaar laden in een (inter)stedelijke omgeving, is de Supernova ook een goede, complete laadoplossing voor op semi-openbare terreinen. Denk, bijvoorbeeld, aan het parkeerterrein van een shopping mall of fastfood restaurant.

Het hele ontwerp van de Wallbox Supernova is gericht op maximale inzetbaarheid, minder onderhoud, een betere bruikbaarheid en optimale connectiviteit. Wallbox heeft (nabij het hoofdkantoor) onder andere de (zes) powermodules van de Supernova geheel in eigen beheer. Dit geeft het bedrijf de volledige controle op afstand over de processen en de kwaliteit ervan, voor alle afzonderlijke componenten. Dat komt ook tot uiting in de soepele integratie tussen hardware en software.

De aanschaf en het gebruik van deze DC snellaadoplossing vergt ongeveer slechts de helft van de totale investering ten opzichte van vergelijkbare concurrenten.

Wallbox Supernova: modulair ontwerp

De uptime is bovendien verzekerd door de modulaire architectuur met parallelle stroomomvorming, gebaseerd op de gepatenteerde Wallbox Quasar-technologie. Wallbox maakt daarbij gebruik van een zelflerend algoritme. Verder zorgt een groot aantal sensoren voor preventief onderhoud. De sensoren detecteren kleine fouten en herstellen deze nog vóór deze tot een storing leiden.

Het modulaire ontwerp van Wallbox Supernova maakt ook het transport en de installatie makkelijker. De diverse componenten en modules zijn licht, goed toegankelijk (vanaf drie zijden) en gemakkelijk te vervangen.

Deze complete DC laadoplossing biedt vele betalings- en authenticatiemogelijkheden. Optioneel zijn ook de QR-code op het scherm en een creditcardlezer. Met authenticatieopties RFID en OCPP.

Wallbox Supernova productinformatie

Zie voor de verdere voordelen en specificaties onze uitgebreide productpagina van de Wallbox Supernova.