Chint

Chint Group is een leverancier, uit China, van elektrische apparatuur. Chint is gespecialiseerd in energieopwekking, opslag, transmissie en distributie.

Chint producten kunt u kopen op EVPartner.nl. Denk aan een aardlekschakelaar en andere aardlekautomaten. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Chint product al in ons magazijn in Beverwijk. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Bestellingen binnen vóór 22:00 sturen we diezelfde dag nog uit. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en leggen het voor u klaar!

Chint op EVPartner.nl

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de allerbeste laadstations en laadkabels. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We voorzien u van de juiste informatie en specificaties. En ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires kunt u voordelig terecht op EVPartner.nl.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1