Zivan

Zivan is een merk dat hoogwaardige kwaliteit acculaders/ batterijladers produceert voor onder andere heftrucks, palletwagens, schaarlift-wagens, pompwagens, hoogwerkers, schrob-zuigmachines, golfbuggy's of ander elektrisch werktuig.

Zivan biedt de hoogfrequent laders aan. Een hoogfrequent acculader kiest u als u wilt dat het laadproces sneller en meer gecontroleerd verloopt. Dit resulteert in een lagere accutemperatuur tijdes het laden en daardoor een langere levensduur van de accu. Verder is er minder waterverbruik van de accu tijdens het laden door een minder agressief laadproces. Deze laders hebben daarentegen wel een hogere aanschafprijs dan de conventionele batterijladers.

Van laadpaal tot laadkabel. Van mobiele lader tot laadbox outlet. Van e-bike accu tot e-bike acculader. Van snellader tot scooterlader. Van accessoires tot betrokken service. Als partner in elektrisch vervoer staan we graag en deskundig voor u klaar. Waaronder met betrekking tot de hoogfrequente laders van het merk Zivan, te vinden op deze pagina.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1