Actie! Wallbox Pulsar Plus

De Wallbox Pulsar Plus. Compact, praktisch, intelligent, flexibel te installeren voor thuis of op de zaak en… op EVPartner.nl uiterst voordelig te bestellen. Nergens anders goedkoper!

Profiteer snel (op = op) van deze tijdelijke actie, mogelijk gemaakt door Wallbox en EVPartner.nl.

Wij hebben de volgende aanbiedingen, voor de volgende laadboxen.

 • Pulsar Plus 22kW (3x32A, 5M kabel): slechts 619,00 euro
 • Pulsar Plus 22kW (3x32A, 7M kabel): slechts 749,00 euro
 • Pulsar Plus 11kW (3x16A): slechts 619,00 euro
 • Pulsar Plus Kit 22kW (incl. loadbalancing): slechts 849,95 euro

In de uitvoeringen zwart en wit.

Wallbox Actie


Met de Wallbox Pulsar Plus haalt u kwaliteit, flexibiliteit én uitgebreide laad- en laadbeheermogelijkheden in huis. Of op de zaak. Want deze laadbox heeft, biedt en is onder meer:

 • Eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak.
 • Beheer via de Wallbox-app en de myWallbox-portal, via wifi of Bluetooth.
 • myWallbox-portal: op afstand online realtime verbruik-, laad- en kosteninformatie inzien, beheren, configureren en, onder meer, het laadstation ver- en ontgrendelen. Dit in combinatie met de Wallbox-app voor inzage, beheer, aanpassen van laadinstellingen en onder meer het inplannen van laadsessies (daltarief) vanaf de smartphone of tablet.
 • 3-fasig laden, met laadampère aanpasbaar aan betreffende netaansluiting.
 • Eco-Smartfunctie (bij solar laden) voor optimaal gebruik van groene energie (in combinatie met de Power Meter, zie ook de Gerelateerde producten).
 • Vaste laadkabel voor extra gemak.
 • Power Sharing Smart functie voor load balancing bij één netaansluiting voor meerdere Pulsar Plus laders.
 • Optioneel: de Power Boost functie voor het maximaal benutten van reststroom binnen het huidige stroomnet.
 • Compact en modern ontwerp.
 • LED’s voor de oplaadstatus.
 • Geïntegreerde DC-lekkagebescherming.
 • Laadbox geschikt voor auto’s met een type 2 aansluiting (7-polig).

Voor alle kenmerken, details en technische gegevens, evenals handleidingen en productsheets, verwijzen wij naar de productteksten bij de betreffende Pulsar Plus laadboxen.


ACTIE TIP | Koop de 11kW variant om nóg goedkoper uit te zijn

Nóg goedkoper uit zijn, zonder in te boeten op kwaliteit? Dat kan in deze actie al helemaal door te kiezen voor de allergoedkoopste: de 11Kw variant van de Pulsar Plus. Dat is in méér gevallen dan u wellicht zou denken een goede keus.

De capaciteit van de Wallbox Pulsar Plus 11kW (3x16A) is voor de meeste EV-bezitters namelijk ruimschoots genoeg. Met de bijbehorende laadsnelheid is de auto nog altijd probleemloos op te laden binnen gemiddeld slechts zo’n 5 (tot maximaal 8) uur. Van helemaal leeg tot helemaal vol. Dat geldt zelfs voor de grootste huidige auto’s / accu’s.

Niet méér betalen voor de laadbox dan nodig is

Een laadbox van 22kW biedt weliswaar een hogere laadcapaciteit, maar de gemiddelde netaansluiting voor thuis is niet eens zwaar genoeg om deze potentie daadwerkelijk te kunnen benutten. Hetzelfde geldt in de meeste gevallen voor de boordlader van de auto, die eveneens een maximum capaciteit aankan. Dat maakt, al met al, in negen van de tien gevallen bij het thuis elektrisch laden een 22kW lader overbodig. En waarom zou u voor méér betalen dan waar u gebruik van kunt maken?

Kiezen voor de goedkoopste Wallbox Pulsar Plus
Daarmee is het alleen nog de vraag hoe groot de wens en noodzaak is om de auto (nog) sneller volledig te kunnen opladen. Laten we zeggen, sneller dan het gemiddelde van zo’n 5 uur. Is snelladen niet echt van meerwaarde, bijvoorbeeld omdat u de auto toch wel een nacht(je) aan de lader laat, dan is de 11kW versie al helemaal de goedkoopste optie - op EVPartner.nl.

Alleen op EVPartner.nl

Enkel en alleen op EVPartner.nl (en de gerelateerde websites Acculaders.nl en Laadkabeldiscounter.nl) is de Wallbox Pulsar Plus 11kW 3-fasig (3x16) voor slechts 619,- euro verkrijgbaar.

Ook de andere acties voor de 22kW versies zijn voorbehouden aan deze site. Profiteer ervan zolang het nog kan!

Bijbehorende accessoires eveneens hier voordelig
Zie op deze pagina ook de bijbehorende, apart bij te bestellen Wallbox kabelhouder voor de Pulsar Plus, evenals de power meter ten behoeve van de Power Boost / load balancing.

Zolang de voorraad strekt
Bij vragen zijn wij altijd (zo goed als) meteen bereikbaar - of bestel direct via deze pagina zolang als de voorraad strekt.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1