Landport

Landport maakt hoogwaardige startaccu’s voor motorfietsen, scooters, all-terrain voertuigen, quads, jetski's, sneeuwscooters en grasmaaiers. Daarnaast biedt Landport industriële accu’s voor verschillende stand-by en cyclische toepassingen.

Landport accu’s zijn verkrijgbaar in de series DRY, AGM, SLA, GEL, LFP en HVT. Wij bieden voornamelijk de AGM accu’s aan van dit merk. Normaal gesproken ligt de nieuwe Landport batterij al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we leggen de bestelling alvast klaar!

 


Over EVPartner.nl

EVPartner levert producten, services en informatie gerelateerd aan Electric Vehicles. Daarom verkopen we de beste laadstations, laadkabels en accessoires, waaronder de producten van het merk Landport. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. We voorzien u van de juiste informatie en specificaties. En ook voor het kopen van uw nieuwe fietsaccu, fietsacculader en alle relevante accessoires kunt u voordelig terecht op EVPartner.nl.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1