Phylion

Lithium accu's en acculaders voor elektrische fietsen en elektrische scooters: het Chinese Phylion is hierin al sinds 2003 een specialist. Snelladers en andere e-bike laders voor lithium-ionbatterijen van dit merk 'Phylion Battery Co., Ltd.' hebben hun weg gevonden op EVPartner.nl. Phylion houdt zich ook bezig met onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van lithium-ionbatterijen zelf. Inmiddels heeft Phylion met een jaarlijkse capaciteit van 3GWh producten en diensten geleverd aan 8 miljoen Light EV-klanten en 45.000 EV-klanten.

Phylion producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Phylion of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren lage prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Phylion e-bike laders

Uw pakket met product(en) van Phylion en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op EVPartner.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

 

 

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1