Telwin

Telwin acculaders en druppelladers: de hoogste standaard in kwaliteit. Acculaders en druppelladers: Telwin is hierin al ruimschoots een halve eeuw een wereldleider. De Italiaanse fabrikant van onder andere batterijladers heeft dé ervaring en klasse om veel populariteit te vergaren onder garages en andere professionele gebruikers. Nu heeft het Italiaanse merk ook twee uitstekende laadstations op de markt gebracht.

De Telwin producten die ontwikkeld en gebouwd zijn in Europa, volgens de allerhoogste normen, herkent u aan de rode kleur. Ook verkopen we lasapparaten, plasmasnijders en aanverwante producten en lasapparatuur van Telwin. Het volledige Telwin assortiment, inclusief een zeer uitgebreid aanbod aan acculaders, vindt u in onze andere webshop Acculaders.nl.

Hier op EVPartner.nl vindt u laadstations van dit gerenommeerde merk. Telwin is bij uitstek professioneel, betrouwbaar en gespecialiseerd, daarnaast gunstig qua prijs.Telwin laadstation kopen

EVPartner.nl verkoopt de beste merken laadstations, laadkabels en accessoires, waaronder dus die van Telwin. We hebben alle soorten laadpalen en laders, voor elke capaciteit, elk type autostekker en elk voltage. Op voorraad. Voor elk automerk. Kies daarbij bijvoorbeeld voor laden met een vast ingesteld maximum vermogen of voor een slimme laadpaal. We bieden laadstations (en laadkabels) zoals voor Type 1, Type 2, 16A en 32A, voor 1-fasig en 3-fasig laden. Kies desgewenst een laadstation met dynamic load balancing, met wifi, pasje, kWh meter en/of app. Bekijk hier het volledige aanbod laadstations.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1